Steeds gesloten op maandag en dinsdag.
Andere dagen ( dan ook op Feestdagen ) open van 11u tot 22u. Op woensdag vanaf 12u. Herfstvakantie gesloten.

Volg ons

BESTEL HIER

Via onze webshop kan je onze liters ijs, ijstaarten en andere gemakkelijk zelf minstens één week op voorhand bestellen. OPGEPAST vanaf 1/12 enkel nog kerststronken en geen ijstaarten zoals doorheen het seizoen, geen bestellingen van 01/01 tot en met 12/03 wegens winterstop. Foto’s op de website kunnen verschillend zijn dan de effectieve afwerking van het moment.

Om praktische redenen vragen we je evenwel om dus minstens één week op voorhand te bestellen. Opgelet, we behouden ons het recht voor om bestellingen, of bepaalde producten, vroegtijdig af te sluiten zodra het maximum aantal bestellingen is bereikt. ‘In voorraad‘ betekent dat we het nog kunnen maken, niet dat het er al effectief is. ‘Uitverkocht‘ betekent dat we het nodige niet meer hebben om het product op tijd te kunnen maken . Bestel dus tijdig! Mocht je sneller willen smullen van ons ijs, kom dan langs in de winkel en kies uit ons aanbod van liters ijs van het moment, wel regelmatig niets meer in stock bij drukte, vooral in mei en juni.

Bestellingen kunnen iedere dag bij voorkeur ( minder druk ) worden afgehaald tussen 11u00 en 15u00 en tussen 18u00 en 20u00, behalve op maandag en dinsdag.

Opgepast: op 24/12 en 31/12 zijn we enkel open van 10u00 tot 17u ! Je hoeft niet aan te schuiven aan de kassa als je een online bestelling komt afhalen met uw bestelnummer.

Hier kan je ijstaarten tot en met 16 personen bestellen. Indien u specifieke vragen heeft, bel je ons best tussen 11u00 en 15u00 (016 48 02 28). Mochten we niet opnemen, dan zijn we druk in de weer; bel dan gerust op een ander moment.

Voor een online bestelling tot 21,90 Euro rekenen we een transactiekost van 0,47 Euro aan.