Steeds gesloten op maandag en dinsdag.
Andere dagen ( dan ook op Feestdagen ) open van 11u tot 22u. Op woensdag vanaf 12u. Herfstvakantie gesloten.

Volg ons
BONBON ROCHER banner

Assortiment

Bestellen van gepersonaliseerde ijstaarten? Genieten van de echte smaak van huisbereid ijs? Dan moet je al meer dan 34 jaar bij Croccantino zijn!

Opgericht als ambachtelijk ijssalon in 1988 in Leuven, vind je ons vandaag – en dat sinds 2000 – aan de Brusselsesteenweg 262 in Veltem-Beisem. Naast een ruime parking kun je op een bankje genieten van je ijsje.

In onze winkel kan je ten allen tijde genieten van 24 verschillende smaken huisbereid ijs. Ook zijn er ambachtelijk bereide ijstaarten mogelijk. IJstaarten zijn bijna het hele jaar door hier te bestellen.

Voor wie graag thuis geniet van ons ijs, zijn onze verschillende smaken op bestelling ook verkrijgbaar in dozen van 1 liter en 2,5 liter. Uiteraard zijn onze liters ijs ook te bestellen via onze online winkel.

Wil je een ijstaart voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid? Dan kan je bij Croccantino uiteraard terecht voor feesttaarten die je bovendien kan personaliseren. Ontdek de mogelijkheden hier en stel je eigen feesttaart samen door te kiezen uit onze smaken, de verschillende vormen, versieringen en opschriften!

Uiteraard maakt Croccantino ook traditionele kerststronken, kerstdesserts en ijslammetjes. Hou er rekening mee dat ijstaarten voor speciale aangelegenheden en feesttaarten minstens één week op voorhand moeten besteld worden en zelfs vroeger kunnen afgesloten worden.

Hoe kan je bestellen bij Croccantino?

Bestel onze ijslekkernijen online. Wil je extra info in de winkel of bellen, dan vragen we je dat bij voorkeur tussen 11u00 en 15u00 te doen.

Afhalen van je bestelling kan iedere dag, bij voorkeur ( minder druk ) tussen 11u00 en 14u00 en tussen 18u00 en 20u00, behalve op maandag en dinsdag.

Wanneer je online bestelt, betaal je ook online en hoeft u bij afhaling dus niet aan de kassa aan te schuiven.

Betalen in de winkel kan cash of met Bancontact ( geen visa of soortgelijke kaarten, geen ApplePay ).

Voor een online bestelling onder de 21,90 Euro rekenen we een transactiekost van 0,47 Euro aan.